Jij en je kind vanuit lefde verbonden

Dat is mijn missie. Ik ben zelf met vallen en opstaan een liefdevolle ouder geworden. Maar ik heb mezelf en mijn kinderen ook veel verdriet gedaan.

Ik gun jou meer rust, liefde, aandacht en begrip in de opvoeding. En daar help ik jou graag bij.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan een gratis ontdekgesprek aan.

Saroj_Prior

Ik ben Saroj Prior

Ik hou ervan om mensen te ontmoeten. En iedereen die ik ontmoet, vind ik prachtig. Ik wil weten wat hen raakt en wat hen bezig houdt. Waarom ze doen, zoals ze doen. En waar hun pijn vandaan komt. Om vervolgens te kijken hoe ik hen kan helpen. Want anderen helpen zit mij in het bloed. Dat doe ik al van jongs af aan.

In mijn werk als pedagogisch medewerker zie ik veel kinderen en spreek ik veel ouders. Ook over de strubbelingen die zij hebben met hun kind. Door mijn eigen roerige jeugd én de roerige tijd met mijn eigen kinderen (en natuurlijk mijn werkervaring en mijn opleidingen), kan ik andere ouders helpen om hun kind beter te begrijpen.

De belangrijkste les die ik heb geleerd is dat jij dé perfecte ouder bent voor jouw kind.  Jouw zoon of dochter is niet voor niets bij jou geboren. Alleen jij kunt jouw kind de liefde geven die het nodig heeft om te groeien.

Helaas kunnen we niet altijd die liefde geven die onze kinderen nodig hebben.
Want jij wordt verblind door (onbewuste) pijnstukken uit het verleden. Je kijkt naar jouw kind en de hobbels die zij ervaren met jouw eigen gekleurde bril. Met een bril vol herinneringen, overgenomen waarden en normen, patronen van jouw ouders en soms pijnlijke traumatische gebeurtenissen die je niet hebt verwerkt.

Ik geloof dat jouw kind jou wil helpen
om dicht bij jezelf te blijven.

Met zijn gedrag laat het zien waar jij milder mag zijn naar jezelf. Hoe meer jij jouw oude pijnstukken los kunt laten, hoe minder jouw kind het nodig heeft om bepaald gedrag te laten zien. Het ‘lastige’ gedrag lost als het ware vanzelf op.

Ik help jou om jouw eigen reactie en
het gedrag van jouw kind te begrijpen.

Zodat jij beperkende gedachten, overtuigingen en belemmeringen uit het verleden los kunt laten. Waardoor je weer milder naar het gedrag van jouw kind kunt kijken. En jij er op een zachte manier op kunt reageren. Rustig kunt blijven. En er gewoon vanuit liefde kunt ZIJN.

Ik bied jou bescherming, wijsheid en inzicht.

Wie mij kent, weet dat ik altijd een Shiva schelp als ketting om mijn nek heb. Deze prachtige schelp komt uit India, waar ik opgegroeid ben. Als ongelukkig kind liep ik veel over het strand om tot mezelf te komen.

Deze schelpen lagen toen nog voor het oprapen. De schoonheid en puurheid van deze schelpen hebben mij altijd aangetrokken. Ze gaven mij troost en rust.

Nu, jaren later, blijkt de betekenis van deze schelp prachtig aan te sluiten bij mijn praktijk. Het staat voor bescherming, wijsheid en inzicht in de dingen die dieper verborgen liggen. Laat dat nu net zijn wat ik jou kan bieden: Een luisterend oor, inzicht en een veilige plek om tot jezelf te komen.

Over_Saroj_Prior_Gezinscoach

Wees welkom om samen met mij op ontdekking te gaan.

Plan gerust een gratis ontdekgesprek in.